Gratis vermelding op biljartlinks

*** Kliklinks zijn en blijven gratis ***

Opvallen tussen de rest?

Wat zijn voor u als ondernemer de voordelen van adverteren met een banner op onze biljartlinks startpagina?

Als eerste de zeer lage prijs. Wanneer u een linkje terug op uw website plaatst naar deze startpagina betaalt u slechts €5,-* per banner per jaar. Zonder het plaatsen van een tegenlinkje is de prijs €10,- * per banner per jaar.

Daarnaast staat deze pagina hoog in de zoekmachine's en is uw onderneming altijd vindbaar via de biljartlinks Startpagina.

Vergelijk dat eens met adverteren in drukwerk: Hiervoor betaalt u meestal een veelvoud van onze kosten en vroeg of laat komt drukwerk altijd in het "grijze archief" terecht. Oftewel: in de prullenbak.

Omdat wij geen grote kantoren hebben kunnen deze kosten laag zijn. Daarnaast steunt u met uw advertentie onze vereniging, en kunt u de kosten terugvragen bij de belasting.
U ontvangt een factuur in PDF formaat per email.
Heeft u een onderneming gerelateerd aan de biljartsport of aanverwante artikelen en heeft u interesse mail dan naar: Biljartlinks.nl

Terug naar de Biljartlinks Startpagina

* genoemde prijzen zijn inclusief maken/bewerken banner, geanimeerde banners aanmaken €5,- meerprijs.

Anders adverteren

Wij staan altijd open voor andere opties en denken graag mee.

Een andere leuke manier om uw onderneming extra in de spotlights te zetten is bijvoorbeeld door het plaatsen van een geanimeerde banner zoals in onderstaand voorbeeld.

biljartlinks.nl
Biljartlinks.nl is een initiatief van: Colani Webdesign

Colani Webdesign

Email Facebook Google Twitter StumbleUpon Pinterest